İSTANBUL / BAĞCILAR - Dündar Uçar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Dündar Uçar Kimdir

05-12-2022

Kayserili bir ailenin 8 çocuğundan biri olarak dünyaya gelen Dündar Uçar, Köy Enstitüsü'nü bitirerek 4 eğitimci kardeşten biri oldu. "Köy Enstitüleri olmasa çoban olurdum" diyen Uçar eğitime çok önem veren bir iş insanıdır. Sosyal sorumluluğun hem şahsı hem kurumu için çok önemli olduğunu savunan Dündar Uçar'ın eğitim adına yaptıklarının birkaçı şunlardır;

• Güneşli'de 2006 yılında Dündar Uçar Lisesi'ni yaptırdı.
  • WSI'da eğitim gören pek çok burslu öğrencisi bulunmakta. Ayrıca bağışçısı olduğu okulumuz Dündar Uçar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerine de WSI bursu sağlamaktadır.
  • Basketbol hakemlerine WSI aracılığı ile ders verilmesini sağlamış ve şu anda Avrupa'da WSI'dan eğitim almış 3 hakem bulunmakta.
  • Organize Sanayi Bölgeleri'nde KOBİ'lere yönelik OSB Dil Okulları Projesi'ni başlatmıştır.
Yayın: 05.12.2022 - Güncelleme: 05.12.2022 22:13 - Görüntülenme: 735