Nis

! DUYURU !

Sınıflar arası futbol turnuvalarımız önümüzdeki hafta itibariyle başlayacaktır. Turnuva öncesi sınıflar bilgilendirilecek, hangi sınıfın hangi tarih ve saatte oynayacağı hakkında duyuru yapılacaktır.

Nis

Öğrencilerimizle birlikte Okul Psikolojik Danışmanı Esra OLGUN KAYA tarafından organize edilen Milli Savunma Üniversitesi’ne gezi düzenledik. Öğrenciler için farklı bir deneyim oluşturduğunu düşündüğümüz bu geziye katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz. Ayrıca gezide öğrencilere eşlik eden okulumuz İngilizce Öğretmeni Burçin SAVAŞKAN’a da katılımı için teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Burcu KAROL ve Ümmühan ŞENER ile birlikte öğrencilerimizle 25-31 Mart Kütüphane Haftası kapsamında Rami Kütüphanesi’ne bir gezi düzenledik.

Mrt

Okulumuz Kimya Öğretmeni Evin GÜMÜŞ KARAMAN ve öğrencilerimiz ile birlikte Bilim Köşesi hazırlandı. Emekleri için öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında okulumuz Bilişim Ve Teknolojileri Öğretmenleri tarafından öğrenciler bilgilendirildi. Bilişim ve İnternet Kulübü tarafından okulumuz B Blok Zemin Kat panosuna bilgilendirici afişler ve yazılar tasarlanarak asıldı. Atölyelerde Bilişim Teknolojileri bölümünü okuyan öğrencilerimize “Kodlama” eğitimi verildi. Emekleri için öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Matematik zümremiz tarafından 14 Mart Ulusal Pi Günü kapsamında “Pi Köşesi” hazırlandı. Emekleri için öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

“12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” münasebetiyle okulumuzun konferans salonunda bir program gerçekleştirdik. Günün anlam ve önemine dair konuşmasını okulumuzun Tarh Öğretmeni Serkan ŞAHİN yaptı. Süreçte bizlere duygu dolu anlar yaşatan Serkan ŞAHİN ile Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Çiğdem BALABAN’a ; programda görevli tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz. Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın!

Mrt

Türk Dili ve Edebiyatı zümremiz tarafından hazırlanan Mart ayı duvar gazetemiz.. Emekleri  için öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerimiz ile birlikte Beden Eğitimi ve Spor dersi öğretmenlerimizin de destekleriyle keyifli bir etkinlik yaptık.

Mrt

Değer katan, hayat veren, çoğaltan okulumuzun kıymetli kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladık. Bir gün değil, her gün kıymetlisiniz. Hepiniz iyi ki varsınız!

Mrt

Özel Eğitim Sınıfı öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte geri dönüşüme destek sağlamak amacıyla “sıfır atık” mantığıyla hareket ederek eğlenerek öğrendik, öğrenerek ürettik. Bugün “Araba Galerisi Sergimiz”in açılışını gerçekleştirdik. Emekleri için öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.