İSTANBUL / BAĞCILAR - Dündar Uçar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Dündar Uçar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

15 Temmuz Mah. 1408. Sk. No17/1 Güneşli BAĞCILAR/ İSTANBUL
Vizyon
Ülke düzeyinde kaliteli eğitim veren, gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle ilgi odağı haline gelmiş, çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmak.
Misyon
Ulusal ve Evrensel değerlerle donanmış, özgüveni gelişmiş, iletişimde başarılı, bilimsel düşünebilen, araştırmacı, üretken, yaratıcı, topluma ve çevreye saygılı, mutlu olmayı bilen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına sahip çıkan öğrencileri topluma kazandırmak.
Başarılar
%60 yakın üniversite kazandırma başarısı, sportif turnuvalarda dereceler, bilgi kültür ve münazara yarışmalarında çeşitli ödüller ve dereceler, mahalli turnuvalar - katılımlar - sertifikalar - ödüller
Öğretim Şekli :TEKLİ
Doğalgaz Kaloriferli
Ulaşım
Bağcılar Metrosu Kirazlı Durağından MK42 Numaralı Otobüs - 97 Numaralı Beyazıt, 97M Mecidiyeköy ve 97GE Eminönü´nden Kalkan Belediye Otobüsleri İle Evren Mahallesi Son Durağına Gelinebilir. E-5 Şirinevler´den Evren Mahallesi Minibüsleri İle Gelinebilir. Tem Bağlantı Havaalanı Basın Expres Yolu İle Güneşli Sapağından Girilince 500 MT Mesafede Metro Market Üst Caddesi.
İlçe
İl Merkezine 7 KM, İlçe Merkezine 1-2 KM Mesafededir.
9.Sınıf 238
Sportif Etkinlikler
VOLEYBOL VE BASKETBOL İLÇE DERECELERİ TAEKWANDO İL VE İLÇE DERECELERİ GÜREŞ TÜRKİYE DERECELERİ
BİLİM FUARLARI TEMSİL BİLİMSEL PROJE ÇALIŞMALARI VE KATILIMLARI