Mrt

Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında okulumuz Bilişim Ve Teknolojileri Öğretmenleri tarafından öğrenciler bilgilendirildi. Bilişim ve İnternet Kulübü tarafından okulumuz B Blok Zemin Kat panosuna bilgilendirici afişler ve yazılar tasarlanarak asıldı. Atölyelerde Bilişim Teknolojileri bölümünü okuyan öğrencilerimize “Kodlama” eğitimi verildi. Emekleri için öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Matematik zümremiz tarafından 14 Mart Ulusal Pi Günü kapsamında “Pi Köşesi” hazırlandı. Emekleri için öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

“12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” münasebetiyle okulumuzun konferans salonunda bir program gerçekleştirdik. Günün anlam ve önemine dair konuşmasını okulumuzun Tarh Öğretmeni Serkan ŞAHİN yaptı. Süreçte bizlere duygu dolu anlar yaşatan Serkan ŞAHİN ile Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Çiğdem BALABAN’a ; programda görevli tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz. Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın!

Mrt

Türk Dili ve Edebiyatı zümremiz tarafından hazırlanan Mart ayı duvar gazetemiz.. Emekleri  için öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerimiz ile birlikte Beden Eğitimi ve Spor dersi öğretmenlerimizin de destekleriyle keyifli bir etkinlik yaptık.

Mrt

Değer katan, hayat veren, çoğaltan okulumuzun kıymetli kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladık. Bir gün değil, her gün kıymetlisiniz. Hepiniz iyi ki varsınız!

Mrt

Özel Eğitim Sınıfı öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte geri dönüşüme destek sağlamak amacıyla “sıfır atık” mantığıyla hareket ederek eğlenerek öğrendik, öğrenerek ürettik. Bugün “Araba Galerisi Sergimiz”in açılışını gerçekleştirdik. Emekleri için öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

11. Sınıflar arası organizasyonunu gerçekleştirdiğimiz MÜNAZARA yarışmamızda bugün itibariyle kazanan sınıfımız belli oldu. Bugünün sınıfları 11-A Bilişim ve 11-B Bilişim idi. “Türkiye’de herkes mi yoksa sadece eğitimli kişiler mi oy kullanabilir?” konusu üzerinde her iki sınıfımızda hünerlerini gösterdi, jürimizi ikna etmeye çalıştı. Finalde kazanan sınıfımız 11-A Bilişim sınıfı oldu. Süreçte başından beri desteğini ve emeklerini esirgemeyen Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Burcu KAROL’a teşekkür eder, finali kazanan 11-A Bilişim sınıfı öğrencilerini tebrik ederek başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuz 9,10,11 ve 12. Sınıf Elektrik-Elektronik Bölümü öğrencilerimize PROLİNA AYDINLATMA’dan Uğur Bey bölüm ile ilgili bilgilendirici bir seminer verdi. Kendisine okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Mrt

Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerimiz Sosyal Hayat dersinde meslekler ile ilgili sunum hazırlayarak, öğretmenlerine ve sınıf arkadaşlarına sundular. Emekleri için öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Özel Eğitim Sınıfı öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte geri dönüşüme destek sağlamak amacıyla “sıfır atık” mantığıyla hareket ederek eğlenerek öğreniyor, öğrenerek üretiyoruz. Emekleri için öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Münazara