Şbt

#YaşınKadarOku ve  #BenOkuyorumİstanbulOkuyor Projeleri kapsamında okulumuz kütüphanesine hediye edilen kitaplarımızı okumaya ve tahlil etmeye özen gösteriyor, herkese örnek oluyoruz

Şbt

Bursa gezimizde emeği geçen ve bizlere bu imkanı sunan Bağcılar Belediye Başkanımız Sayın Abdullah ÖZDEMİR’e, süreci yöneten Okul Müdür Yardımcımız Ayşegül BERKTAŞ’a, danışman öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okul Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlarımız Esra OLGUN KAYA ve Zeynep ÖREN MEHMETOĞLU ile birlikte 12. sınıflarımızla İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne bir gezi düzenledik.

Şbt

“Asrın Felaketi”nin yıl dönümünde 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenler için okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte bir dakikalık saygı duruşunda bulunduk.