May

Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerimiz Nimet ÖZSEVİNÇ DURSUN ve İsmail KAYIKCI tarafından “Ben Okuyoum İstanbul Okuyor Projesi” kapsamında 11-D Bilişim sınıfı öğrencilerine hazırlatılan slogan ve afiş tasarımı panomuz. Emekleri için öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı sergimiz İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mehmet KOÇ ve okul müdürlerimizin katılımıyla yapıldı. Emeklerinden dolayı ilgili Müdür Yardımcımız Cahide ÖZTÜRK’e, Proje Koordinatörü Yahya Kemal KURT’a, projede görev alan danışman öğretmenlerimize ve görevli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ben Her Yerde Varım Projesi

May

Kariyer Günü kapsamında Selçuk BÜYÜKMURAT ve okulumuz mezun öğrencilerinden Şener KAŞ okulumuz 10,11 ve 12. Sınıf Bilişim Teknolojileri öğrencileri ile bir söyleşi gerçekleştirdi

Nis

Kariyer günleri etkinliği çerçevesinde okulumuzu ziyaret eden kurgunet.com  kurucusu Selçuk BÜYÜKMURAT öğrencilerle teknolojinin geleceği hakkında konuştu.

Nis

27 Nisan Cumartesi günü saat 11.00’de yapılacak veli toplantımıza tüm velilerimizin katılımını rica ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

! DUYURU !

Sınıflar arası futbol turnuvalarımız önümüzdeki hafta itibariyle başlayacaktır. Turnuva öncesi sınıflar bilgilendirilecek, hangi sınıfın hangi tarih ve saatte oynayacağı hakkında duyuru yapılacaktır.

Nis

Öğrencilerimizle birlikte Okul Psikolojik Danışmanı Esra OLGUN KAYA tarafından organize edilen Milli Savunma Üniversitesi’ne gezi düzenledik. Öğrenciler için farklı bir deneyim oluşturduğunu düşündüğümüz bu geziye katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz. Ayrıca gezide öğrencilere eşlik eden okulumuz İngilizce Öğretmeni Burçin SAVAŞKAN’a da katılımı için teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Kimya Öğretmeni Evin GÜMÜŞ KARAMAN ve öğrencilerimiz ile birlikte Bilim Köşesi hazırlandı. Emekleri için öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.