Ara

Dündar Uçar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri Yaşın Kadar Oku Projesi’ne destek veriyor.

Ara

Dünya Felsefe Günü kapsamında okulumuz konferans salonunda görevli öğretmenlerimiz tarafından 11. Sınıf öğrencilerimize günün anlam ve önemine binaen film izlettirdik. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Geçen sene olduğu gibi bu sene de Yaşın Kadar Oku Projesi’ne katılım göstermeye devam ediyoruz. Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizi yaşı kadar okumaya davet ediyoruz.

Ara

Bağcılar Belediyesi ve Gönül Bağı Kuruluşu öncülüğünde Kızılay ile işbirlikli bir şekilde öğrencilerimize “Afet ve Afetlerden Korunma Bilinci” kapsamında bilgilendirici seminer verilmiştir. Emekleri için Bağcılar Belediyesi’ne, Kızılay’a ve Gönül Bağı Kuruluşu’na okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.